Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı dövülmüş ceviz içi
  • 1/2 (yarım) çay bardağı damla çikolata
  • 1 çay bardağı tahin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 2.5 su bardağı un

Tahinli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller karıştırılır ve yoğurulur.
  2. Ceviz büyüklüğünde modüller koparılıp yuvarlak form verilir.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri çatlayınca fırından çıkarılır.
  4. Sıcakken çıkarılmamalı, kırılır. Soğuyunca servis edilir.
  5. Arzu edilirse pudra şekeri üzerine serpilir.Afiyet olsun.

Tahinli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Anne Keki (Pamuk Gibi)
Pırasalı Gül Böreği
Az Ölçü 4 Malzemeli Karabuğday Ekmeği
Kuru Biber Patlıcan Dolması
Lokanta Usulü Lavaş Tarifi
Mayonezli Dereotlu Kıyır Poğaça
Hdabla | © 2025 |