Tahinli Kaymaklı Hurma

Tahinli Kaymaklı Hurma Tanımı İçin Malzemeler

  • ️1 yemek kaşığı kaymak
  • ️7-8 adet hurma
  • ️1 yemek kaşığı tahin
  • ️Susam

Tahinli Kaymaklı Hurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hurmaların çekirdeklerini çıkaralkm ve hurmaları ikiye keselim.
  2. Tavada kaymağı eritelim. Hurmaları üzerine ekleyip 1 dk kavuralım.
  3. Ocaktan servis tabağına alalım.
  4. Üzerine tahin gezdirip susam serpelim. Afiyet olsun.

Tahinli Kaymaklı Hurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Sağlıklı Yulaflı Pankek Tarifi | Diyete Uygun Ve Lezzetli (Videolu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köpük Köpük Kremalı Kaşık Tatlısı
Yağlama
Sebzeli Köfte
Armutlu Muz Püresi
Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tereyağlı Bol Bademli Kavala Kurabiye (Videolu)
Islak Kek
Hdabla | © 2025 |

betcio tempobet tempobet onwin matadorbet