Tadına Doyum Olmayan Mantarlı Biberli Bulgur Pilavı

Tadına Doyum Olmayan Mantarlı Biberli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet büyük mantar
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 2 diş sarımsak
  • 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı+1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 çorba kasesi pilavlık bulgur
  • 2 çorba kasesi su (pilav hazır olduktan sonra bir parmak üzerine çıkacak kadar)
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tadına Doyum Olmayan Mantarlı Biberli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle mantarları yıkayıp istediğimiz üzere doğrayalım ince doğramanızı tavsiye ederim. 😊.
  2. Pilavı yapacağımız tencereye evvelce doğradığımız sarımsağı, biberleri ve soğanları zeytinyağı ile kavrulana kadar orta ateşte karıştıralım.
  3. Kavrulan soğana bulguru ve tuzu ek edip karıştıralım. (dilerseniz bulyon kullanabilirsiniz tavuk bulyonu tavsiye ederim. 😊).
  4. Son olarak suyunu koyup orta ateşte pişmeye bırakalım.

Pilavımız hazır afiyet şifa olsun. 🍚🍄💯💯.

Tadına Doyum Olmayan Mantarlı Biberli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Spoonful
Sürpriz Dolu Zarf Kurabiyeler – Kaymaklı Lezzet Bombası!
Kaşık Dökmesi
Yenidünya (Malta Eriği) Reçeli
Bostan Kebabı
Berliner (Frambuaz Soslu)
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found