Süzme Çorbası

Süzme Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  •  3 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 adet büyük soğan
  • 6 adet ise sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Süzme Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mercimeği yıkıyoruz ve ondan sonra üzerine 6 su bardağı su ek edip yeterlice pişene kadar hamur kıyamına gelene kadar pişirin.
  2. Piştikten sonra ise tuz ek edelim.
  3. Soğanı rondoda çekelim.
  4. Sarımsağı da birebir biçimde içine ek edelim.
  5. Tencerenin sonra ise üzerini basacak kadar kaynanmış su ek edelim .
  6. Piştikten sonra ise tuz atabilirsiniz.
  7. Tavamıza 1 kepçe ayçiçek yağı ek kızlıktan sonra 1 tatlı kaşığı kırmızı biber, 1 tatlı kaşığı nane ek edip çorbaya ek edelim .Şimdiden yapacaklara afiyet şifa olsun umarım beğenirsiniz 😊.

Süzme Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yalancı Tavuk Göğsü
Pazılı Parmak Köfte
Akşam Yemeği Menüsü
Özbek Pilavı
Cafe Tatlısı
Susamlı Pişi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet