Sütsüz Zeytinyağlı Kabak Çorbası

Sütsüz Zeytinyağlı Kabak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük yeşil kabak
  • 2 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Karabiber
  • Tuz
  • Su

Sütsüz Zeytinyağlı Kabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Doğradığımız soğanları ve sarımsakları zeytinyağında kavuruyoruz.
  2. Küpküp doğradığımız kabak ve havuçları tencerenin içine alıp karıştırıyoruz.
  3. Tuz ve karabiberi ekleyip, tekrar karıştırıyoruz.
  4. Ortalama 4 su bardağı kadar soğuk su koyup orta ateşte kaynatıyoruz.
  5. Kaynadıktan sonra altını kısıp kabaklar ve havuçlar yumuşayana kadar pişiriyoruz.
  6. Çorbamız piştikten sonra blenderdan geçiriyoruz.

Afiyet olsun 🙂

Sütsüz Zeytinyağlı Kabak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kurabiye
Ağızda Dağılan Tatlı Kurabiye
Karnabahar Mantı (8+ Ay)
Soslu Kremalı Tavuk
Muzlu Pasta
Mercimek Köftesi
Hdabla | © 2025 |