Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay)

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 konserve mısır
  • 1 su bardağı içme suyu
  • Yarım yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım yemek kaşığı un
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı içme suyu

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle konserve mısırımızı suyla 5 dakika haşlayalım.
  2. Haşlandıktan sonra suyunu süzelim.
  3. Tenceremize tereyağ ve unu alıp kokusu çıkana kadar kavuralım.
  4. Kavrulan unumuzun üzerine su ve sütü ekleyerek kaynayana kadar karıştıralım.
  5. Kaynadıktan sonra haşladığımız mısırları ekleyelim.
  6. 3-4 dk kaynatalım. Kasemize alalım.
  7. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yufkadan Çıtır Börek
Herkesin Hazır Sandığı Cookie Kurabiye
Kaptandan Muhteşem Revani Yoğurt Tatlısı
Toz Puding İle Kurabiye
Pastanelerde Satılan O Ünlü Kapkek Tarifi (Videolu)
Mini Avcı Böreği
Hdabla | © 2025 |