Sütlü Hafif Tatlı

Sütlü Hafif Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • İstenilen kadar şeker (tadına nazaran az çok koyabilirsiniz.)

Sütlü Hafif Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bir tencereye tüm gereçleri ekliyoruz ve kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Puding üzere bir kıvam alıyor.
  3. Sıcakken sulu olur biraz olağan.
  4. Buzdolabında bekletin ve istediğiniz vakit tarçın ile servis edip yiyebilirsiniz afiyet olsun.

Daha fazla yapmak istiyorsanız sütü kaç bardak koyacaksanız nişastayıda o kadar yemek kaşığı koyun örneğin 5 su bardağı süt 5 yemek kaşığı nişasta.

Sütlü Hafif Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolata Topları
Mücver (Fırında)
Kurabiye Tadında Kremalı Tart
Zeytinyağlı Enginar Tarifi (Videolu)
Et Sote Tarifi (2 Kişilik)
Fırında Sigara Böreği
Hdabla | © 2025 |