Süt Üzü Kuymağı

Süt Üzü Kuymağı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı süt üzü (sütün üzerindeki kaymak)
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 şu bardağı su

Süt Üzü Kuymağı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt üzünü tavaya koyalım erimeye bırakalım.
  2. Göz göz olana kadar unumuzu bir kaseye koyalım ,suyla bulamaç yapalım, kek hamurundan cıvık olacak formda .
  3. Göz göz olan süt üzünün üzerine dökelim, iice karıştıralım yedirelim .
  4. Ocağın altını kısalım yağını bırakana kadar ,yağını bırakınca kahvaltıya hazır ,afiyet olsun yapanlara.Bu kış günü eksiksiz kahvaltılık.

Süt Üzü Kuymağı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pazı Kavurması
Üç Kişilik Akşam Yemeğim
3 Gün İftar Menüm
Buzluk İçin Poğaça (Videolu)
Fırında Tavuk Şiş
Sufle ( Airfray da )
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet