Süt Reçeli

Süt Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 bardak süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Süt Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ve şekeri ocağa alalım, kaynadıktan sonra kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyelim.
  2. Yaklaşık 35 dk kaynatalım.
  3. Rengi sütlü kahve üzere olunca kapatalım buzdolabında soğuyunca tatlılarınızda ya da kahvaltılarınızda yiyebilirsiniz afiyet olsun 💕.

Süt Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gülüt Kek Tarifi
Kıvamı Asla Şaşmayan Un Helvam
Levrek Marin
Narlı, Ayvalı, Portakal Sulu, Brokoli Ve Karnabahar Salatası
Airfryer’da Tavuklu Patates Sandalı
Kahve Yanı İkramlık Toplar
Hdabla | © 2025 |