Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay

Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı köftelik bulgur
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 1,5 yemek kaşığı biber salçası
  • 1,5 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 çay bardağı isot
  • 3 tatlı kaşığı pul biber
  • Yarım çay bardağı nar ekşisi
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 rendelenmiş soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Yarım limon suyu
  • 3 4 adet lavaş
  • 1 fincan zeytin yağı

Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 bardak bulgur derin bir kaba alalım üzerine 2 su bardağı sıcak suyu dökelim ağzını kapatıp 15 dakika bekletelim.
  2. Ardından soğanı rendeleyelim suyunu sıkalım ve bulgurun üzerine ek edelim.
  3. Ardından rendelenmiş sarımsak ve öbür gereçlerin hepsini ekleyelim ve blendır ile geçirelim inanın çok lezzetli.
  4. Sushi imajı için lavaşa çiğ köfte güzelce yayalım ve rulo biçiminde olsun. Sonra düz bir bıçak yardımı ile 1 buçuk santim eninde keselim, servis tabağına dizelim üzerine zeytin yağı gezdirerek afiyetle yiyebilirsiniz.

Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bazlama
Sokak Lezzetlerinden Sosisli
Karabuğday Pilavı
Enfes Hatay Usulü Dürüm
Rus Mutfağından Gusinye Lapki (Kaz Ayakları Kurabiyesi)
Damla Çikolatalı Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet