Susamlı Sarımsaklı Meze

Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 baş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı kavrulmuş susam
  • 2,5 kaşık süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı labne
  • yarım tatlı kaşığı tahin
  • pul biber
  • tuz
  • zeytin yağı
  • dereotu ( ölçü tercihe göre)

Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sarımsakları fırın kabında zeytinyağı ve tuz ile birlikte kavuralım.
  2. Bütün materyalleri ve ince ince kıyılmış dereotunu bir kapta karıştıralım, işte bu kadar 🤩 afiyet olsun😊.

Susamlı Sarımsaklı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damla Çikolatalı Kurabiye
Köfteli Rulo Patlıcan Sarma
Kupta Kaşık Pastası
Lokanta Usulü Lavaş Tarifi
Pankek
Fırında Sebze Kızartma (Efsane)
Hdabla | © 2025 |