Susamlı Kurabiye

Susamlı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Susamlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri elimizle karıştırıyoruz daha sonra aldığı kadar unu ekliyoruz herkesin de dediği üzere kulak göğsü kıvamında olması gerekiyor.
  2. Ayrı bir kapta pekmezli su yapıyoruz ( 2 yemek kaşığı pekmez ve 1 çay bardağı kadar su ).
  3. Susamı da bir kaba koyuyoruz yapmış olduğumuz hamuru küçük bezeler yapıp evvel pekmezli suya daha sonra susama bulayıp 180 derecede pişirmeye bırakıyoruz.

Afiyet olsun.

Susamlı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastane Poğaçası
Zeytinyağlı Zahmetsiz Kış Türlüsü
Garanti Tarif Şekerpare
Pankek Görünümlü Lorlu Susamlı Puf Omlet (Bebişler Ve Çocuklar Bayılacak)
Buzluk Böreği
Şekersiz Bal Kabaklı Cheesecake
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet