Susamlı Kurabiye

Susamlı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 2 yumurta ( beyazı dışına sarısı içine )
  • 3 yemek kaşığı sirke
  • Tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Üzeri için;

  • Susam
  • Yumurta akı

Susamlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bütün materyallerimizi bir kaba alalım unumuzu da denetimli bir halde ek edelim.
  2. Elimize yapışmayan bir hamur elde edelim cevizden bir tık daha küçük modüller alalım .
  3. İlk evvel yumurta akIna daha sonra da üzerine susamlarımızı batıralım.
  4. 200°lik fırında alt üst ayarda pişirelim şimdiden herkese afiyet olsun arkadaşlar 😉.

Susamlı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Taze Fasülyeli Bulgur Pilavı
Kremalı Mantarlı Tavuk Sote
Karamelize Soğanlı Yumurta (O Kadar Lezzetli Ki Tadına Doyamayacaksınız )
Konya Usulü Yoğurt Çorbası
Fırında Soslu Tavuk
Çıtır Tavuk
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet