Susamlı Kurabiye

Susamlı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 2 yumurta ( beyazı dışına sarısı içine )
  • 3 yemek kaşığı sirke
  • Tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Üzeri için;

  • Susam
  • Yumurta akı

Susamlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bütün materyallerimizi bir kaba alalım unumuzu da denetimli bir halde ek edelim.
  2. Elimize yapışmayan bir hamur elde edelim cevizden bir tık daha küçük modüller alalım .
  3. İlk evvel yumurta akIna daha sonra da üzerine susamlarımızı batıralım.
  4. 200°lik fırında alt üst ayarda pişirelim şimdiden herkese afiyet olsun arkadaşlar 😉.

Susamlı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Semizotlu Buğday Salatası
Yaz Sıcağında İçinizi Serinletecek Limonata Tarifi
Buzlukta Haşlama Nohut
Spoonful Tatlısı
Peynirli Pankek
Kaşık Kaşık Yediren Karnabahar Mantısı
Hdabla | © 2024 |