Susamlı Kurabiye

Susamlı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram tereyağ
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Yarım çay bardağı şeker
- 2 yumurta ( beyazı dışına sarısı içine )
- 3 yemek kaşığı sirke
- Tuz
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
Üzeri için;
- Susam
- Yumurta akı
Susamlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel bütün materyallerimizi bir kaba alalım unumuzu da denetimli bir halde ek edelim.
- Elimize yapışmayan bir hamur elde edelim cevizden bir tık daha küçük modüller alalım .
- İlk evvel yumurta akIna daha sonra da üzerine susamlarımızı batıralım.
- 200°lik fırında alt üst ayarda pişirelim şimdiden herkese afiyet olsun arkadaşlar 😉.
Susamlı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
