Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı süt
  • 3 çorba kaşığı un
  • 6 çorba kaşığı şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 3 çorba kaşığı kakao
  • 50 gram çikolata sütlü yada bitter
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • Yarım su bardağı su

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt,un ,şeker, yumurta, kakao tencerede karıştırılır ocağa alınır.
  2. Kaynayana kadar karıştırılır kaynamaya başlayınca 5 dakika boyunca kaynatılır altı kısılır bu ortada.
  3. Ocaktan alınır tereyağı ve çikolata eklenir karıştırılır soğumaya bırakılır.
  4. Soğuyunca içine yarım su bardağı su eklenir ve mikserle çırpılır ,kaselere doldurulup servis edilir afiyet olsun.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Körili Tavuk Makarna Menüsü
Mercimekli Sıkma Köfte
Havuçlu Tarçınlı Kek
Baklava
Belen Tava
Pofuduk Poğaça
Hdabla | © 2025 |