Supangle
Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 5 su bardağı süt
- 3 çorba kaşığı un
- 6 çorba kaşığı şeker
- 1 yumurta sarısı
- 3 çorba kaşığı kakao
- 50 gram çikolata sütlü yada bitter
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- Yarım su bardağı su
Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt,un ,şeker, yumurta, kakao tencerede karıştırılır ocağa alınır.
- Kaynayana kadar karıştırılır kaynamaya başlayınca 5 dakika boyunca kaynatılır altı kısılır bu ortada.
- Ocaktan alınır tereyağı ve çikolata eklenir karıştırılır soğumaya bırakılır.
- Soğuyunca içine yarım su bardağı su eklenir ve mikserle çırpılır ,kaselere doldurulup servis edilir afiyet olsun.
Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














