Sufle

Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 2 su bardağı un
  • Birkaç kesim çikolata

Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şeker ve yumurtaları 5 dakika çırpalım .
  2. Ardından un hariç öbür materyalleri ekleyip 30 saniye kadar çırpalım.
  3. Son olarak unu da ekleyip bi 30 saniye daha çırpalım.
  4. Ardından harcımızı eşit halde kaplarımıza paylaştıralım.
  5. Ortalarına birer kesim çikolata koyalım ve 180• fırında 15 dakika pişirelim.

Afiyet olsun ❤️.

Not: ben tatlılar fırından çıktıktan bi 10 dakika sonra üzerlerine biraz süt gezdiriyorum sizin tercihinize bağlı.

Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Patlıcan Mezesi
Enfes Tavuk Dürüm
Lotuslu Cookie Tarifi
Gelin Pastası
Havuç Taratoru Böyle Deneyin (Videolu)
Kabak Ve Havuç Tarator
Hdabla | © 2025 |