Suffle
Suffle Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
- 2 adet yumurta ( oda sıcaklığında)
- 2 yemek kaşığı dolusu un
Suffle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir çırpma kabına;Çikolata ve yumurta düzgün mikser ile çırpın.
- Unu ekleyip tekrar pürüzsüz olana kadar mikser ile çırpalım.
- Hafif yağlanmış 3 adet sufle kasemize hisse edelim, bir çay kaşığı tekrar ortasına sürülebilir çikolata koyun.
- Önceden düzgünce ısıtılmış 200 derecelik fırında fanlı fırında 8 dakika kadar pişirelim.
- Üzerine pudra şekeri serperek sıcak servis etmeye hazır afiyet olsun.
Suffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














