Sucuklu Kaşarlı Poğaça

Sucuklu Kaşarlı Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket toz maya
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı tozşeker
  • 2 bardak ılık su
  • 1 bardak sıvı yağ
  • 2 yumurta akı (sarısı üzerine)
  • Aldığı kadar un

İçine;

  • Ufak doğranmış sucuk
  • Kaşar rendesi

Sucuklu Kaşarlı Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kasede maya, tuz, şekeri koyup üzerine ılık suyu döküp düzgünce karıştıralım.
  2. Yumurta akı sıvı yağ ekleyelim.
  3. Unu azar azar ek edip hamuru yoğuralım.
  4. Üzerini kapatıp hamuru 1saat mayalandıralım.
  5. Hamur mayalandıktan sonra bir kesim hamur alıp elimizle açalım.
  6. Ortasına sucuk ve kaşar rendesi koyup yuvarlak biçimde kapatalım.
  7. Tepsiye sıralayalım.
  8. Üzerine yumurta sarısı sürüp 200derecede fırına verelim. Afiyet olsun😍.

Sucuklu Kaşarlı Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizi Sütlü Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şekersiz Tek Kişilik 15 Dakika Keki
Sucuklu Patates Pufları (Çayınız Demlenene Kadar Hazır)
Kartopu Kurabiye
Kolay Pizza Tarifi
Bebek Mücver (Yumurtasız)
Kuru Börülce Salatası
Hdabla | © 2024 |