Starbucks Carrot Cake

Starbucks Carrot Cake Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1.5 su bardağı şeker
- 1 su bardağından biraz az sıvı yağ
- Yarım su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- 1.5 su bardağı rendelenmiş havuç
- 2 tatlı kaşığı tarçın (damak zevkinize nazaran ayarlayabilirsiniz)
Kreması için;
- 2 yemek kaşığı yumuşamış tereyağı
- 2 yemek kaşığı labne
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 3-4 damla limon
Starbucks Carrot Cake Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kek hamuru;Yumurta ve şekeri köpürene kadar karıştırın.
- Önce sıvı, sonra toz materyalleri ek ederek tekrar karıştın.
- Malzemeler bütünleştikten sonra havuç, ceviz ve tarçını ekleyin.
- 40 dakika 180 derece fırında fansız ayarda pişirin. Kek hamurumuz hazır.
- Sos için;Belirttiğim materyallerin tümünü çırpıcı yardımı ile karıştırın.
- Tereyağının yumuşak kıvamda olmasına dikkat edin.
- En az yarım saat buzdolabında dinlendirin.
- Kek hamuru piştikten sonra en az bir saat soğumasını beklemelisiniz. Yoksa sos üzerinde erir.
- Kekimiz soğuduktan sonra üzerine sosumuzu ek edelim ve ceviz kırığı ile süsleyelim.
- Kek pişerken birinci yarım saat fırının kapağını açmamanız gerektiğini unutmayın. Pofuduk bir kekin sırrı burada ❤️.
Starbucks Carrot Cake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

