Spoonful

Spoonful Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 lt süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket krema (muhallebi soğuduktan sonra kullanılacak)

Spoonful Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebisi için; vanilya ve krema hariç öbür gereçleri uygun bir tencereye alıp orta ateşte karıştırarak pişirin.
  2. Koyulaşınca ocağın altını kapatıp, vanilya ekleyip, tekrar karıştırın süratli soğuması için öbür bir kaba alıp üzerini streç sinema ile kapatıp soğumasını bekleyin.
  3. Bu ortada tatlının tabanı için keki ufalayıp kaselere iki yemek kaşığı kadar ekleyin.
  4. Soğuyan muhallebiye krema ekleyip, mikserle çırpın ve hazırladığınız ufalanmış kekin üzerine bir kepçe muhallebi ekleyin.
  5. Son olarak üzerinin ganajı için; kremayı çok az ısıtıp üzerine çikolata ekleyin daima karıştırarak çikolatanın erimesini sağlayın.
  6. Porsiyonlara ayırdığımız tatlının üzerlerine ganajı ekleyip, üzerine çikolata modülleri ekleyip servis edebilirsiniz.

Spoonful Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salçasız, Kolay Mercimek Çorbası
Kahvaltılık Salçalı Sosis
Et Fajita
Talaş Böreği Garnitürlü Çıtır Çıtır
Elmalı Cheesecake Çörekleri
Coco Star Pasta
Hdabla | © 2025 |