Soslu Tavuk Kanat

Soslu Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg tavuk incik kanat
Her baharattan bir yemek kaşığı:
- Kekik
- Tatlı pulbiber
- Zeytin baharatı
- Pizza baharatı
- Tuz
Diğer gereçler;
- 5 yemek kaṣığı sıvı yağ
- Karabiber
- Tuz
- 2 yemek kaşığı sarımsaklı ve çeṣnili sürme peynir
- 1 kuru soğan (rendelenmiṣ)
Soslu Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk kanatları yıkanır, süzülür ve 2 ye kesilir.Tavuk yıkanmaz diyenlerdenseniz, yıkamayınız.
- Fırın ıssısı 200 dereceye ayarlanır.
- Tavuk kesimleri borcama konur ve öbür materyaller üzerine konur ve karıştırılır.
- Fırının orta kısmında 1 saat piṣmeye bırakılır.
- İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz.Deneyeceklere afiyet olsun.
Soslu Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
