Sosisli Makarna

Sosisli Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım paket istenilen makarna
  • 4 adet sosis
  • 2-3 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • 1 büyük kuru soğan ( ufakça doğranmıṣ)
  • 1 diṣ sarımsak (rendelenmiṣ)
  • Karabiber
  • Köri baharatı
  • 3-5 yemek kaṣığı sıvı yağ

Sosisli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarna haṣlanır ve süzülür.
  2. Sosisler ince ince doğranır.
  3. Soğan sıvı yağda karıṣtırarak kavrulur.Ocak ıssısı orta derecenin bir üstü olmalı.
  4. Soğan kavrulduktan sonra sosisler ek edilir ve karıṣtırarak kavrulur.
  5. Sosisler kızardığında salça, tuz ve istenilen baharatlar eklenir, karıṣtırılarak kavrulur.
  6. Salça kavurduktan sonra dilerseniz yarım yahut 1-1,5 çay bardağı su ekleyip salçayî hafiflete bilirsiniz ki tavsiye ederim.
  7. Sarımsağın aromasını ağır hisetmek isterseniz en son eklenebilir yahut daha az tercih ederseniz salça ile birlikte ekleyebilirsiniz.
  8. En son salça sosu makarnaya ek edilir, karıṣtırılır ve servis edilir yada sos ile buluṣturmadan farklı başkada servis edebilirsiniz.

Sosisli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Ezogelin Pilavı Yaz Aylarında Kurtarıcı
Nefis Brokoli Salatası Diyete Uygun
Sucuk Burger
Ekler
Klasik 2 Renkli Kek
Kivili Elmalı Sodalı Smothie
Hdabla | © 2025 |