Somun Ekmekte Yumuşacık Tavuk Tantuni

Somun Ekmekte Yumuşacık Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo tavuk göğüs
  • 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Ayçiçek yağ

İsteğe nazaran;

  • Domates
  • Soğan
  • Maydanoz

Somun Ekmekte Yumuşacık Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklarımızı minik minik küp halinde doğrayalım, tavamızı yüksek ateşte kızdıralım, kızgın tavaya tavuklarımızı koyalım ve suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
  2. Suyunu çeken tavukların içine 1 çay bardağı kadar sıvı yağ ekleyelim baharatları da ekleyip güzelce kavuralım.
  3. Kavrulan tavuğun içine yarım su bardağı su ekleyerek soslanmasını sağlayalım.
  4. Diğer yandan ekmeğimizin içine koymak için domates soğan ve maydanoz doğrayalım.
  5. Ekmeğimizi tavuğun sosuna bastırıp içine gereçlerimizi ekleyelim.
    Afiyet olsun.

Somun Ekmekte Yumuşacık Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bayatlamayan Poğaça
Lotus Kreması
Elmalı Havuç Topu
Kaşarlı Mantar (Videolu)
Ispanaklı Labneli Poğaça (Mayalı)
Vişneli Turta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet