Soğanlı Et (Lokum Gibi)

Soğanlı Et (Lokum Gibi) Tanımı İçin Malzemeler

  • 700 gram iri kuşbaşı et
  • 2 adet soğan
  • 120 gram tereyağı
  • 1,5 su bardağı su
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber

Soğanlı Et (Lokum Gibi) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri tencereye dizip üzerlerine su ekleyelim. Yemeklik doğranmış soğanları da etlerin üzerine yayalım. En son üzerine kesim tereyağı bırakıp tencerenin kapağını kapatalım. Evvel orta sonra kısık ateşte etleri pişirelim.
  2. Pişmesine yakın rende sarımsağı ve baharatları ekleyip, pişirmeye devam edelim. Etler suyunu çektiğinde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Soğanlı Et (Lokum Gibi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puf Poğaça
Kremalı Kapya Biberli Erişte
Tereyağlı Tavuk İncik
İrmik Helvası (Tutmama Şansı Yok)
Ceviz Kurabiye
Biscotti – İtalyan Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |