Soğanlı Et (Lokum Gibi)
Soğanlı Et (Lokum Gibi) Tanımı İçin Malzemeler
- 700 gram iri kuşbaşı et
- 2 adet soğan
- 120 gram tereyağı
- 1,5 su bardağı su
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
Soğanlı Et (Lokum Gibi) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etleri tencereye dizip üzerlerine su ekleyelim. Yemeklik doğranmış soğanları da etlerin üzerine yayalım. En son üzerine modül tereyağı bırakıp tencerenin kapağını kapatalım. Evvel orta sonra kısık ateşte etleri pişirelim.
- Pişmesine yakın rende sarımsağı ve baharatları ekleyip, pişirmeye devam edelim. Etler suyunu çektiğinde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Soğanlı Et (Lokum Gibi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













