Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna
Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram kalem makarna
- 250 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
- 1 kuru soğan (robottan geçirilmiş)
- 1 su bardağı ceviz içi (robottan geçirilmiş,iri modüller korunacak şekilde)
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı bal
- Tuz
Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Makarnayı paketteki tarife nazaran haşlayın.
- Soğanı robottan geçirip bir kaba alın, ceviz içlerini de robottan geçirin lakin çok küçülmesin biraz canlı kalsın.
- Tavaya yağı koyun içinde evvel soğanı kavurun hafif pembeleşinceye kadar, içine ceviz ekleyip bir dakika kavurun, sonra balı ekleyip bir dakika dolmadan ocaktan alın.
- Sürdüğünüz makarnaya soğanlı cevizli ballı karışımı dökün karıştırın.
- Tabaklarda servis yaparken üzerine kaşar dökün.
Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











