Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna

Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kalem makarna
  • 250 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
  • 1 kuru soğan (robottan geçirilmiş)
  • 1 su bardağı ceviz içi (robottan geçirilmiş,iri modüller korunacak şekilde)
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • Tuz

Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarnayı paketteki tarife nazaran haşlayın.
  2. Soğanı robottan geçirip bir kaba alın, ceviz içlerini de robottan geçirin lakin çok küçülmesin biraz canlı kalsın.
  3. Tavaya yağı koyun içinde evvel soğanı kavurun hafif pembeleşinceye kadar, içine ceviz ekleyip bir dakika kavurun, sonra balı ekleyip bir dakika dolmadan ocaktan alın.
  4. Sürdüğünüz makarnaya soğanlı cevizli ballı karışımı dökün karıştırın.
  5. Tabaklarda servis yaparken üzerine kaşar dökün.

Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimek Köftesi (Tam Ölçü)
Cennet Hurmali Smooth
Avokadolu Diyet Kahvaltı
Elmas Kurabiye
Gülüt
Pandispanya Tarifi
Hdabla | © 2025 |