Soğan Mezesi

Soğan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet kuru soğan
  • 100 ml sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kuru fesleğen
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı toz şeker

Soğan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğanlar yarım ay ince dilimlenir.
  2. Tava ocağa alınır sıvı yağ eklenir.
  3. Soğanlar da eklenir.
  4. Baharat karışımı ve toz şeker eklenir karıştırılır.
  5. Soğanların rengi değişip yumuşayınca ocaktan alınır.

Soğan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Meyveli Pasta
Lokum Gibi Et Kavurma (Püf Noktalarıyla)
Lego Pastasi
Yoğurtlu Ispanak Mezesi
Domatesli Tavuklu Makarna
Kakaolu Portakallı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |