Şiş Ciğer

Şiş Ciğer Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo tavuk ciğeri
  • Tuz

Şiş Ciğer Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle ciğerlerimizi tuzluyoruz, şişe diziyoruz .
  2. Dışarıda yaktığımız ateş köz olana kadar yapıyoruz, ateşimiz bittikten sonra şişlerimizi ateşe koyuyoruz .
  3. Şişimiz yoksa ızgara telinde de yapabiliriz şimdiden afiyet olsun ☺️.

Şiş Ciğer Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohutlu Patlıcan Tava
Kremalı Tavuk
Rus Salatası (Milföy Çanağında)
Beşamelli Bolenez Soslu Fırında Bostan Patlıcan
Zerdeçallı Limonlu Kurabiye
Karnabahar Kızartması
Hdabla | © 2025 |