Sirkencübin Şerbeti

Sirkencübin Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre su
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik elma sirkesi
  • 2-3 yemek kaşığı çiçek balı
  • Karanfil
  • Çubuk tarçın

Sirkencübin Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Geniş ağızlı bir sürahi ya da karıştırma kabına sirkeyi aktarın. Üzerine tahta kaşıkla balı ek edin ve güzelce karıştırın.Suyu daima karıştırarak ekleyin.
  2. İçine birkaç adet karanfil ya da 1 adet çubuk tarçın koyarak en az 2 saat bekletin. Afiyet olsun😊

Sirkencübin Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Bazlama
Browniyi Aratmayan Islak Kek
Suffle Tarifi
Fasulye Tavası ve Fasulye Kızartması
Kuzu Etli Pirinç Pilavı
Balkabaklı Pankek (Sebze Yemeyen Çocuklar İçin)
Hdabla | © 2025 |