Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile)

Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet milföy
- 1 adet muz
- 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
- 1 tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması
- 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle milföy hamurunu ince üçgenler halinde dilimliyoruz.
- Her bir üçgeni farklı başka sararak minik kruvasan biçimi vererek airfyer tabanına diziyoruz.
- Üzerlerine fırça ile sıvı yağ sürüyoruz.
- 160 derecede 12 dk kızarana kadar pişiriyoruz.
- Kızaran hamurları tabağa alıp üzerine fıstık ezmesi ve kakaolu kremayı gezdiriyoruz.
- Muzu da dilimleyerek afiyetle yiyoruz ve tatlıya doyuyoruz 🥰
Afiyet olsun🌸
Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


