Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile)

Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet milföy
  • 1 adet muz
  • 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
  • 1 tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması
  • 1 tatlı kaşığı sıvı yağ

Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle milföy hamurunu ince üçgenler halinde dilimliyoruz.
  2. Her bir üçgeni farklı başka sararak minik kruvasan biçimi vererek airfyer tabanına diziyoruz.
  3. Üzerlerine fırça ile sıvı yağ sürüyoruz.
  4. 160 derecede 12 dk kızarana kadar pişiriyoruz.
  5. Kızaran hamurları tabağa alıp üzerine fıstık ezmesi ve kakaolu kremayı gezdiriyoruz.
  6. Muzu da dilimleyerek afiyetle yiyoruz ve tatlıya doyuyoruz 🥰

Afiyet olsun🌸

Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çörek Otlu, Susamlı Tuzlu Buzluk Kurabiyesi Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırın Sütlaç
İncir Uyutması/ İncir Muhallebisi
Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay)
Sulu Köfte (Afyon Göce Köftesi)
El Açması Tadında Çıtır Börek
Şehriyeli Pirinç Çorbası
Hdabla | © 2024 |