Semizotu Turşusu

Semizotu Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet semizotu
  • 3-4 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı üzüm sirkesi
  • 1 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • Kavanozu dolduracak kadar içme suyu soğuk

Semizotu Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Semizotunu köklerini temizleyip, yıkayalım. Doğramadan bütün kullanacağız.
  2. 1 litrelik büyük kavanoza semizotlarını bütün bütün sıkıştıralım. Üzerine kaya tuzu şeker ve sirkeyi ekleyelim.
  3. Kavanozu ağzına kadar suyla dolduralım kapağını sıkıca kapatalım. Turşumuz dönünce açıp, yiyebiliriniz. Afiyet olsun.

Semizotu Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıyır Kıyır Elmalı Kurabiye Tarifi (Videolu)
Bozcamda Patates Dizmesi
Fırın Sütlaç (Portakallı)
Maş Fasulyeli Krep (Çin Mutfağı)
Arap Saçı-Marata
Mantarlı Fırın Makarna
Hdabla | © 2025 |