Şeftali Tatlısı
Şeftali Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet şeftali
- 8 yemek kaşığı toz şeker
- Karanfil
- 3 yemek kaşığı su
Üzeri için;
- Kaymak
Şeftali Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- İki adet şeftali ortadan kesiyoruz, fırın kabına yerleştiriyoruz .
- Her bir dilimin üzerine iki yemek kaşığı toz şeker döküyoruz ,ortalarına iki adet karanfil bırakıyoruz.
- Fırın kabının içerisine dört yemek kaşığı suda ekliyoruz .
- 190° fırında ortalama 1 saat denetimli bir formda pişiriyoruz.
- Piştikten sonra kaymak ile servis ediyoruz deneyecek olan herkese afiyet olsun.
Şeftali Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












