Şeftali Tatlısı

Şeftali Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 şeftali kompostosu
  • 500 gram vanilyalı yoğurt
  • 400 ml sıvı krema
  • 2 paket vanilya şekeri
  • 2 paket krema sabitleyici
  • 3 su bardağı çarkıfelek meyvesi suyu (Toplam yaklaşık 600-700 ml)
  • 3 paket vanilya sosu tozu

Şeftali Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeftali küplerini sığ bir tabağa yayın.
  2. Üzerine vanilyalı yoğurdu yayın.
  3. Kremayı vanilya şekeri ve krema sertleştiricisiyle çırpın ve yoğurdun üzerine dökün.
  4. Çarkıfelek meyvesi suyunu vanilyalı sos tozuyla karıştırın ve kremanın üzerine eşit halde yayın.
  5. Buzdolabında yaklaşık 12 saat bekletin. Afiyet olsun.

Şeftali Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Salatası
Porsiyonluk Revani (Muffin Kalıbında)
Fırında Mantar
Demleme Usulü Kıymalı Makarna (Bolonez Soslu Makarna) (Videolu)
Dereotlu Poğaça (Mayasız)
Ev Yapımı Tarhana
Hdabla | © 2025 |