Sebzeli Tavuk Çorbası

Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet tavuk göğsü
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Karabiber
  • Sebze çeşnisi
  • Tuz

Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerede tereyağını erittikten sonra küp küp doğradığımız havuç ve patatesleri ekleyip kavuralım.
  2. Üzerine unu ekleyelim kokusu çıkana kadar kavuralım.
  3. Haşlayıp didiklediğimiz tavuk etlerini ekleyelim.
  4. Haşladığımız suyu tencereye ek edelim baharatlarını atalım.
  5. Sebzeler yumuşayana kadar pişirelim afiyet olsun.

Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salata
Yulaf Bar
Katı Yağsız Az Malzemeli Kıyır Kıyır Tuzlu Kurabiye
Rulo Kek Tarifi (Elmalı Kırılmayan Çatlamayan)
Lezzetli Havuç Topları
Kaynamış Ekşi (Kaynamış Limon/Turunç)
Hdabla | © 2025 |