Sebzeli Tavuk Çorbası
Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet tavuk göğsü
- 2 adet havuç
- 2 adet patates
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Karabiber
- Sebze çeşnisi
- Tuz
Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencerede tereyağını erittikten sonra küp küp doğradığımız havuç ve patatesleri ekleyip kavuralım.
- Üzerine unu ekleyelim kokusu çıkana kadar kavuralım.
- Haşlayıp didiklediğimiz tavuk etlerini ekleyelim.
- Haşladığımız suyu tencereye ek edelim baharatlarını atalım.
- Sebzeler yumuşayana kadar pişirelim afiyet olsun.
Sebzeli Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












