Sebzeli Tavuk (8+ Ay)

Sebzeli Tavuk (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tavuk göğsü
  • 2 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Yarım soğan
  • Yarım havuç
  • Yarım kabak
  • 1 su bardağı içme suyu
  • 1 yemek kaşığı makarna

Sebzeli Tavuk (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü suda haşlayalım.
  2. Tenceremize tereyağ alalım.
  3. Eriyince küçük dilimledigimiz soğan havuç ve kabağımızı kavuralım.
  4. Üzerine haşlanan tavuk göğsümüzü ekleyelim.
  5. 1-2 dakika kavurup suyumuzu ekleyelim.
  6. Su kaynayınca makarnamızı tencereye ekleyelim.
  7. Sebzeler yumuşayıp makarnamızda pişince ocaktan alalım. Miniklere afiyet olsun.

Sebzeli Tavuk (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krep Pasta
Nuraniye Mezesi
Kış Pastası
Hazır Yufkadan Lahmacun
Kıymalı Kumpir (Patatesin En Havalı Hali)
Semizotu Turşusu (Pirpirim Turşusu)
Hdabla | © 2025 |