Sebzeli Tavuk (8+ Ay)

Sebzeli Tavuk (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram tavuk göğsü
- 2 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- Yarım soğan
- Yarım havuç
- Yarım kabak
- 1 su bardağı içme suyu
- 1 yemek kaşığı makarna
Sebzeli Tavuk (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü suda haşlayalım.
- Tenceremize tereyağ alalım.
- Eriyince küçük dilimledigimiz soğan havuç ve kabağımızı kavuralım.
- Üzerine haşlanan tavuk göğsümüzü ekleyelim.
- 1-2 dakika kavurup suyumuzu ekleyelim.
- Su kaynayınca makarnamızı tencereye ekleyelim.
- Sebzeler yumuşayıp makarnamızda pişince ocaktan alalım. Miniklere afiyet olsun.
Sebzeli Tavuk (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
