Sebzelı Mantarlı Etlı Bulgur Pilavı

Sebzelı Mantarlı Etlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase küçük doğramış et
  • 2 kase doğranmış mantar
  • 1 adet dogranmış havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 âdet doğranmış kapya biber
  • 3 adet doğranmış sivri biber
  • 1 su bardağı bulgur
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı dolu tuz
  • 2 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 su bardağı kaynar su
  • 2 tatlı kaşığı tereyağ

Sebzelı Mantarlı Etlı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle mantarları soyup doğrayalım sonra soğan, havuç, biberler doğrayalım sonra tencere sıvı yağ alıp havuçları rengi çıkana kadar soteleyelim.
  2. Peşinden eti akabinde soğan kavuralım toz şeker koyup düzgünce soteleyelim (toz şeker lezzet artırıyor et ve tavuk yemeklerin de) sonra biberler ek edilir.
  3. Mantarlar pişirilir, yıkanmış bulgur ek edilir ve güzelce harmanlayıp iki bardak kaynar su, tuz, baharat ve tereyağ ek edilir ve kısık ateşte kapağı hiç açılmadan pişirilir. Afiyet olsun🤲 fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyorum çok yararlı besleyici deneyin kesinlikle.

Sebzelı Mantarlı Etlı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Garanti Tarif Şekerpare
2 Kişilik Fırında Sütlaç
Susamlı Tuzlu Kesme Kurabiye
Unsuz Şekersiz Pankek
Mantarlı Tavuk Sote
Ekşili Kabak Kavurması
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet