Sebzeli Lorlu Mücver (Fırın Yok, Yoğurt Yok ,Süt Yok ,Çok Pratik)

Sebzeli Lorlu Mücver (Fırın Yok, Yoğurt Yok ,Süt Yok ,Çok Pratik) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 adet küçük uzunluk havuç
  • 1 adet büyük uzunluk yumurta
  • 50 gram lor
  • 2 yemek kaşığı dolu un
  • Bir avuç maydanoz
  • 2 yemek kaşığı ayçiçek yada zeytin yağı
  • 1 tatlı kaşığı dolu tuz
  • Yarım tatlı kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber

Pişirmek için ;

  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Sebzeli Lorlu Mücver (Fırın Yok, Yoğurt Yok ,Süt Yok ,Çok Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle patates, havuç ve soğan rendeliyoruz .
  2. Daha sonra tüm gereçlerin hepsini düzgünce blender ile çekiyoruz .
  3. Sonra yağsız tavada az yağ koyup kaşık ile alıp döküyoruz .
  4. Orta göz kısık ateşde on gerili düzgünce kızarana kadar pişiriyoruz .Afiyet olsun.

Not: çocuklara bebeklere bilhassa çok hoş bir tanım hemde kendiniz için zerzevat suyu içinde vitaminli sahiden çok pratik ve lezzetli üstelik yağsız kesinlikle deneyin sizde seveceksiniz kendinizede yapabilirsiniz çoğaltarak yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum🤲.

Sebzeli Lorlu Mücver (Fırın Yok, Yoğurt Yok ,Süt Yok ,Çok Pratik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Cevizli Çörek
Mükemmel Kıvamlı Mantarlı Fettuccini Alfredo (2 Kişilik Tarif)
Simit Poğaça
Cevizli Çikolatalı Ekmek (Videolu)
Browniye Taş Çıkartan Islak Kek (Videolu)
Latte Pasta
Hdabla | © 2025 |