Sebzeli Kıyma Kavurma

Sebzeli Kıyma Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 250 gram kıyma
  • 1 adet soğan (küp doğranmış)
  • 1 adet yeşil sivri biber (küp doğranmış)
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı ucuyla karabiber
  • 2 adet domates (küp doğranmış)

Üzeri için;

  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar

Sebzeli Kıyma Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tavada kıymayı sıvı yağ ile birlikte kavuralım.
  2. Ardından soğan ve biberi ekleyip kavurmaya devam edelim.
  3. Kıyması piştikten sonra tereyağını tuz ve baharatları ekleyip karıştıralım.
  4. Sonrasında domatesi ekleyip karıştıralım.
  5. Kapalı halde 6-10 dakika pişirmeye bırakalım.
  6. Son olarak kapağını açıp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte peynirin erimesini sağlayalım.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️.

Sebzeli Kıyma Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarçınlı Cevizli Kurabiye
Haşhaşlı Portakallı Kek
Kıymalı Patatesli Üçgen Börek
Ezogelin Çorbası (8+ Ay)
Paçanga Böreği (En Lezzetli Börek)
Çeşm-i Nigar Çorbası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet