Sebze Yemeği

Sebze Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnabahar(küçük boy)
  • 1 adet brokoli(küçük boy)
  • 2 adet havuç
  • 2 adet yeşilbiber
  • 1 adet mor soğan

Üzerine;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Toz kırmızı biber
  • Karabiber
  • Zerdaçal
  • Tuz

Sebze Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm zerzevatları yıkayıp doğrayalım.
  2. Uygun tepsimize alalarak üzerine baharatlı yağımızı döküp karıştıralım.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim.
  4. Pişirme mühleti fırından fırına farklılık gösterir o yüzden denetimli pişirelim.
  5. Pişen sebzelerimizi yoğurtla servis edelim.Afiyet olsun🌸.

Sebze Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kabarmalara Doymayan Pandispanya
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nişastalı Kurabiye
Muhallebili Kadayıf Tatlısı Tarifi
Ispanaklı Çıtır Börek (Videolu)
Kuzu Tava
Cevizli Üzümlü Kek
Spoonful
Hdabla | © 2025 |