Sebze Yemeği

Sebze Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet karnabahar(küçük boy)
- 1 adet brokoli(küçük boy)
- 2 adet havuç
- 2 adet yeşilbiber
- 1 adet mor soğan
Üzerine;
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Toz kırmızı biber
- Karabiber
- Zerdaçal
- Tuz
Sebze Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm zerzevatları yıkayıp doğrayalım.
- Uygun tepsimize alalarak üzerine baharatlı yağımızı döküp karıştıralım.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim.
- Pişirme mühleti fırından fırına farklılık gösterir o yüzden denetimli pişirelim.
- Pişen sebzelerimizi yoğurtla servis edelim.Afiyet olsun🌸.
Sebze Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







