Sebze Yemeği

Sebze Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnabahar(küçük boy)
  • 1 adet brokoli(küçük boy)
  • 2 adet havuç
  • 2 adet yeşilbiber
  • 1 adet mor soğan

Üzerine;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Toz kırmızı biber
  • Karabiber
  • Zerdaçal
  • Tuz

Sebze Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm zerzevatları yıkayıp doğrayalım.
  2. Uygun tepsimize alalarak üzerine baharatlı yağımızı döküp karıştıralım.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim.
  4. Pişirme mühleti fırından fırına farklılık gösterir o yüzden denetimli pişirelim.
  5. Pişen sebzelerimizi yoğurtla servis edelim.Afiyet olsun🌸.

Sebze Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Tuzlu Kurabiye
Krem Şantili Soğuk Kahve
Buzluk İçin Poğaça (Videolu)
Tavuk Tirit
Sirkencübin Şerbeti
Gaygana
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet