Sebze Mezesi

Sebze Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 2 adet kabak
  • 2 adet kapya biber
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Nane
  • Tuz

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • Ceviz

Sebze Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak zerzevatları doğrayıp çok az yağda fırında kızartalım.
  2. Sonra yoğurt,nane ve sarımsaklı karışımla sebzelerimizi buluşturalım.
  3. En son üzerine yağlı cevizi mi serpelim. Servis edelim. Afiyet olsun.

Sebze Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarhana Çorbası
Cevizli Haşhaş Ezmeli Katmer Poğaça
Fırında Sebzeli Kıyma
Sütlü Şehriyeli Un Çorbası
Et Soteli Tembel İşi Beğendi
Sütlü Kek Tarifi
Hdabla | © 2025 |