Sebze Çorbası

Sebze Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane soğan
  • 2 tane sarımsak
  • 1 tane küçük patates
  • 1 tane orta uzunluk havuç
  • 1 tane kabak
  • 1 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 su bardağı tavuk suyu
  • 1 tane çay kaşığı karabiber
  • Pul biber
  • Toz biber

Sebze Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan ve sarımsağı kavuralım.
  2. Kırmızı biber ,havuç, patates ve unu koyalım.
  3. Ardından kabağı ekleyelim.
  4. Baharatlarımızı da ekleyelim. Hepsini hoş kavuralım.
  5. 1 litre suyumuzu ekleyelim.
  6. Kaynadıktan sonra tavuk suyumuzu da koyalım.
  7. Hepsinin piştiğine emin olduktan sonra robottan geçirelim. Yemeğimiz hazır afiyet olsun.

Sebze Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayalı Pamuk Poğaça
Züber Topçukları
Kars Ketesi
Tam Kıvamında Mercimek Çorbası
Fırında Köfte Patates
Avokadolu Kahvaltı Tabağı
Hdabla | © 2025 |