Sebze Çeşni (Tuzot)

Sebze Çeşni (Tuzot) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 5-6 diş sarımsak
  • 1 adet kabuklu limon
  • 1 adet yeşil- kırmızı biber
  • Yarım demet kereviz sapı
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet yeşil nane

Sebze Çeşni (Tuzot) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeler bol suyla yıkanır. Yeşillikler sirkeli suda bekletilir. Suları düzgünce akıtılır kurutulur.
  2. Bütün materyalleri patates soyacağı ile ince ince dilimlenir.
  3. Yeşillikler doğranır, geniş bir sini üzerine yayılır. İnce dilimlendiği için 3-4 gün güneşli havada kurudular.
  4. Daha sonra makinede öğütülür içine salamuralık tuz eklenip 2 gün daha açık havada bırakılır düzgünce kurutulur. Afiyet olsun 🌸.

Sebze Çeşni (Tuzot) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Poğaça
Peynirli Dereotlu Mayasız Poğaça (Hızlı Ve Pratik)
Fırında Sebzeli Salata (Çok Kolay Çok Lezzetli)
Bonibon Kurabiye
Protein Glutensiz Krep ( Mercimek Krep )
Fellah Köfte
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet