Savoyer Bisküvi Tatlısı

Savoyer Bisküvi Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 24 tane savoyer bisküvi ( kedidili )
  • 1 su bardağı hindistan cevizi

Islatmak için;

  • 1 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı toz şeker

Dolgusu için;

  • 250 gram labne
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 200 ml krema
  • 2 yemek kaşığı toz krem şanti

Savoyer Bisküvi Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İç dolgusu için kremayı bir kaba alalım düzgünce çırpalım, üzerine labne peyniri, vanilya ,pudra şekeri ve krem şantiyi ekleyip yeterlice karıştıralım.
  2. Ayrı bir kaseye bisküvileri ıslatmak için süt ve şekeri alıp karıştıralım.
  3. Bir tane bisküvinin üzerine iç dolgudan sıkalım üzerine bir bisküvi daha kapatalım .
  4. Hazırladığımız bisküviyi evvel şekerli süte ,sonra hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizelim.
  5. Dilerseniz kalan kremayla üzerini süsleyip bir saat kadar buzdolabında dinlendirip servis edebilirsiniz afiyet olsun.

Savoyer Bisküvi Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Salatası
Tavuk Çorbası
Zeytinli Tuzlu Kek (Videolu)
Acılı Sarımsaklı Karides
Peynir Dolgulu Jalapeno Biber Turşusu
Tam Kıvamında Magnolia
Hdabla | © 2025 |