San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram labne peynir
  • 200 gram krem peynir
  • 2 paket krema ( 400 gram )
  • 4 orta uzunluk yumurta (oda sıcaklığında olmalı)
  • 1 su bardağı şeker (250 ml)
  • 1 dolu yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya

San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Başlamadan evvel şunu belirteyim kullandığınız bütün materyaller oda sıcaklığında olmalı.
  2. İlk olarak şekeri, krem ve labne peynirleri derin bir kapta, şeker büsbütün eriyene kadar çırpın.
  3. Yumurtaları tek tek ekleyerek çırpmaya devam edin.
  4. İlk yumurtayı ekleyin ve birkaç dakika çırpın.
  5. Sonra ikinci yumurtayı ekleyin ve yeniden birkaç dakika daha çırpın.
  6. Sonra üçüncü yumurtayı ekleyip çırpın ve son yumurtayı da ekleyip çırptıktan sonra vanilya ile birlikte 1 kaşık unu azar azar ekleyerek çarpmaya devam edin.
  7. En son kremayı ekleyin ve birkaç dakika daha çırpın.
  8. Kelepçeli kalıbınıza yağlı kağıt yerleştirdikten sonra içine, hazırladığınız karışımı dökün ve evvelden 200 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kahverengi olana kadar pişirin (40-50 dk).
  9. Pişen cheesecakei fırından yavaşça çıkartın.
  10. Kabaran ve biraz da sallanan bir kıvamı olacaktır. Fırından çıkan cheesecaki ılıdıktan sonra dolaba kaldırın ve birkaç saat dinlendirdikten sonra servis edin. Afiyet olsun.

San Sebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Eli Böğründe
Pancar Ve Lor Peynirli Roka Salatası
Süt Reçeli / Yoğunlaştırılmış Süt
Cocostarlı Kek
Patatesli Galeta Unlu Soslu Çıtır Börek
Muzlu Fıstık Ezmeli Diyet Tatlı
Hdabla | © 2025 |