San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram labne peyniri
  • 4 adet yumurta
  • 2 adet sıvı krema
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı un

San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle uygun bir kapta beyaz peynir ve şekeri mikser ile çırpalım.
  2. Ardından yumurtaların her birini teker teker ekleyip, farklı başka ayrı çırpalım.
  3. Sıvı kremamızı da ekleyelim, bir kaç dakika daha çırpalım.
  4. En sonda unumuzu ekleyip altan üste karıştırıp karışımızı kenara alalım ben kalıp olarak çember kullandım (çember kalıp).
  5. Çember kalıbımızın içerisini margarin yada tereyağı ile yağladıktan sonra pişirme kağıdını kalıba yerleştirelim ve hamurumuzu kalıba dökelim .
  6. Önceden ısıtılmış 200°c fırında 45-50 dakika pişirelim.
  7. Cheesecakekimiz piştikten sonra fırının kapağını açalım ve içerisinde 1 saat kadar soğumaya bırakalım.
  8. Kekimiz soğuduktan sonra kalıptan çıkarabilir, dilediğiniz biçimde süsledikten sonra servis edebilirsiniz.
  9. Üzerine lotus kreması yahut benmari tarzı çikolata eritip yiyebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.Sevgiler 🍂🌺.

San Sebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bagel
Kavala Kurabiyesi
Hamburger (Whopper)
Fırında Patates Eşliğinde Çöp Şiş
Mantarlı Bulgur Pilavı
Kabak Reçeli (Kireçsiz)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet