San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram labne peyniri
- 4 adet yumurta
- 2 adet sıvı krema
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı un
San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle uygun bir kapta beyaz peynir ve şekeri mikser ile çırpalım.
- Ardından yumurtaların her birini teker teker ekleyip, farklı başka ayrı çırpalım.
- Sıvı kremamızı da ekleyelim, bir kaç dakika daha çırpalım.
- En sonda unumuzu ekleyip altan üste karıştırıp karışımızı kenara alalım ben kalıp olarak çember kullandım (çember kalıp).
- Çember kalıbımızın içerisini margarin yada tereyağı ile yağladıktan sonra pişirme kağıdını kalıba yerleştirelim ve hamurumuzu kalıba dökelim .
- Önceden ısıtılmış 200°c fırında 45-50 dakika pişirelim.
- Cheesecakekimiz piştikten sonra fırının kapağını açalım ve içerisinde 1 saat kadar soğumaya bırakalım.
- Kekimiz soğuduktan sonra kalıptan çıkarabilir, dilediğiniz biçimde süsledikten sonra servis edebilirsiniz.
- Üzerine lotus kreması yahut benmari tarzı çikolata eritip yiyebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.Sevgiler 🍂🌺.
San Sebastian Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



