San Sebastian

San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yumurta+ 1 yumurtanın beyazı ( toplam 4 yumurta)
  • 1,5 su bardağı pudra şekeri
  • 400 gram labne
  • 400 gram tam yağlı taze peynir
  • 200 gram kaymak
  • 1 kutu krema
  • 1 yemek kaşığı mısır nişastası (20 gram)
  • 1 su bardağından bir parmak eksik un (90 gram)
  • 1 paket vanilya

San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yumurtalar ve pudra şekerini güzelce çırpıyoruz.
  2. Ayrı bir yerde taze peyniri spatula yardımı ile güzelce eziyoruz krema kıvamı alana dek akabinde labneyi ekleyip el çırpıcısı ile güzelce birbirine karışmasını sağlıyoruz.
  3. Kaymak ve kremayı ekliyoruz çırpmaya devam ediyoruz.
  4. Un, vanilya ve nişastayı ekleyip toprak kalmayana kadar el çırpıcısı ile çırpıyoruz.
  5. Kenarda bekleyen yumurta karışımını da ekleyip sarı renk beyaza dönene kadar karıştırıyorsunuz.
  6. Fırını 250 derece fanlı ayarda evvelce ısıtıp 27 cmlik kelepçeli kek kalıbına yağlı kağıt serip fazlalıkları kesiyoruz.
  7. Karışımı döküp sıcak fırına veriyoruz tam 20 dakika pişiriyoruz.

San Sebastian Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bayatlamayan Lokmalık Kurabiye (Videolu)
Soğanlı Börek (Baklava Yufkası Ve Milföy İle)
Fırın Helva
Türk Kahvesi Yapımı
Yoğurtlu Yumurta (Pratik Kahvaltı Tarifi )
Kayık Kıymalı Kabak
Hdabla | © 2025 |