Salçalı Şehriye Çorbası

Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı arpa şehriye
  • 2 yemek kaşığı domates-biber salçası
  • 8 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber

Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Arpa şehriyeyi sıvı yağda biraz kavuralım.
  2. Salçaları ekleyip iki dakika daha kavuralım.
  3. Sıcak suyu, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştıralım.
  4. Şehriyeler yumuşadığında ocağın altını kapatabilirsiniz.
  5. Biraz maydanoz eklerseniz çok hoş bir tat verecektir. Afiyet olsun!.

Servis ederken limon tercih edebilirsiniz çok yakışıyor.

Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bursa’nın Meşhur Süt Helvası
Sulu Köfte
Truff (Pratik Kahve Yanına)
Muzlu Atıştırmalıklar (Olgun Muzları Bu Yöntem İle Değerlendirin)
Damla Çikolatalı Kurabiye
Alinazik
Hdabla | © 2025 |