Salata , Dolma Baharatı

Salata , Dolma Baharatı Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 grm tomurcuk kekik
  • 150 grm sumak
  • 150 grm kuru nane
  • 100 gram kuru reyhan
  • 1 kutu nûbahar çeşni

Salata , Dolma Baharatı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyaller köfte leğeninde harmanlayıp, kavanoza alıyoruz.
  2. Zeytin sosu olarak.
  3. Salata baharatı olarak.
  4. Sarma ve dolmalarda kullanıyoruz.

Salata , Dolma Baharatı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karaköy Poğaçası
Chia Puding
Soğansız Kısır
Ejder Meyveli Sütlü Tatlı
Arpa Pilavı (Tam ölçü)
Haşhaşlı Revani
Hdabla | © 2025 |