Sadece Üç Malzeme İle Tavada Çörek Tarifi

Sadece Üç Gereç İle Tavada Çörek Tanımı İçin Malzemeler
- ️300 g doğal süzme yoğurdu
- ️350 g un
- ️1 paket kabartma tozu
- ️1 tatlı kaşığı tuz
- ️70 g susam
️Harcı içi:
- ️250 g beyaz peynir
️Kızartmak için;
- Sıvı yağ
Sadece Üç Gereç İle Tavada Çörek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yoğurdu, unu, kabartma tozunu ve tuzu bir kaseye koyup elinizle güzelce yoğurun.
- Yaklaşık 30 dakika kadar dinlendirin.
- Dinlendirdikten sonra mandalina büyüklüğünde toplar yuvarlayın.
- Şimdi hamur toplarını bir küçük merdane ile kahvaltı tabağı büyüklüğünde açın.
- Hamurun alt yarısına beyaz peynirini koyun ve üst yarısıyla üstününe katlayın.
- Hamurun kenarlarına çatalla bastırın ve peynirin akmaması için parmağınızla tekrar bastırın.
- Yağlı tavaya koyup önünü gerisini kızartın.
Sadece Üç Gereç İle Tavada Çörek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













