Saç Kavurma

Saç Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kuzu eti
  • 50 gram kuyruk yağı
  • 1 fincan zeytinyağı
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 5 adet domates
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı kimyon
  • 2 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Saç Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri ve kuyruk yağını küçük küçük doğrayalım.
  2. Zeytinyağı ve kuyruk yağını tavaya alalım, biraz kavrulduktan sonra etleri ekleyelim, kısık ateşte suyu çekene kadar pişirelim.
  3. Soğanı biberleri ince ince doğrayalım.
  4. Suyunu çeken ete ek edelim.
  5. Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayalım.
  6. Ete ek edelim.
  7. Baharatları ve tuzuda ek edelim.
  8. Domatesler eriyinceye et yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirelim.

Saç Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

En Kolay Milföy Pasta (Videolu)
Diyete Uygun Low Carb Sandwich
Fırında Sebzeli Misket Köfte
Çocuklara Besleyici Çikolata Yapımı
Şekerpare Tatlısı (Videolu)
Ekşi Mayalı Siyez Ekmeği
Hdabla | © 2025 |